Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Η Ουρανία Μιχαλολιάκου τα έβαλε με τους δημοσιογράφους – Τους πέταξε νερό από το μπαλκόνι

Δεν άρεσε στην Ουρανία Μιχαλολιάκου η παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων έξω από το σπίτι του πατέρα της Νίκου μετά την ιστορική απόφαση του Εφετείου που καταδίκασε την Χρυσή Αυγή.

Όπως έγινε γνωστό από το Mega, κάποιοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου, όμως ξαφνικά ήρθε νερό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω σπίτι μένει ο αρχηγός Χρύσης Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και την κόρη τους Ουρανία όπου και περιμένουν τις ποινές που θα αποφασίσει το Εφετείο.

Τονίζεται ότι υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και ένα περιπολικό που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπολίες στα στενά της περιοχής.

Στο σπίτι του στο Ντράφι ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, το “πρωτοπαλίκαρο” του Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο σπίτι του στο Ντράφι μαζί με φιλικά του πρόσωπα.

Σε αντιδιαστολή με ότι συμβαίνει στην οικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο Ντράφι δεν υπάρχει αστυνομία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε επιφυλακή κλιμάκιο της Ασφάλειας ώστε όταν δοθεί η σχετική εντολή να συλλάβει τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η ΕΛ.ΑΣ. είναι στα 5 έως 6 μέτρα κοντά στους Χρυσαυγίτες

Στο μεταξύ, σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να προχωρήσουν σε συλλήψεις των μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ, ο Σταύρος Μπαλάσκας της ΠΟΑΣΥ, ερωτηθείς αν η αστυνομία είναι έτοιμη να εντοπίσει και να συλλάβει τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, είπε: “Η ΕΛ.ΑΣ. είναι στα 5 έως 6 μέτρα κοντά στους Χρυσαυγίτες. Με το πού θα δοθεί εντολή οι αστυνομικοί θα είναι στον διπλανό τοίχο”.

Πρόσθεσε δε, πως εφόσον καταδικαστούν, οι αστυνομικοί όταν τους εντοπίσουν, θα τους περάσουν χειροπέδες προκειμένου να τους οδηγήσουν στη φυλακή, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πρόσθεσε όμως πως στην περίπτωση που τα μέλη της Χρυσής Αυγής αντισταθούν, τότε θα γίνει βίαιη προσαγωγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 9