Οικονομία

Eurobank: «Ασφαλή τα συστήματά μας – Δεν δέχθηκε επίθεση χάκερ το ebanking»

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Eurobank διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές για επίθεση hackers στα συστήματά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Eurobank

“Η Eurobank ενημερώνει ότι τα συστήματα της και ειδικά το ebanking και mbanking είναι ασφαλή και δεν έχουν δεχθεί καμία επίθεση από hackers ή άλλους κακόβουλους χρήστες.

Επίσης επιστεί την προσοχή των πελατών της να μην ανοίγουν emails από άγνωστες πηγές και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ποιες σελίδες περιηγούνται στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν θύματα υποκλοπής στοιχείων μέσα από τη διαδικασία «ψαρέματος» στοιχείων χρηστών.

Η Τράπεζα ουδέποτε έχει ζητήσει, δεν ζητά και δεν θα ζητήσει ποτέ τα στοιχεία των πελατών κατ΄ αυτόν τον τρόπο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Τα βραβεία που χαράσσουν το μέλλον της ελληνικής νεανικής επιχειρηματικότητας
Για 16 συνεχόμενα χρόνια τα βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου δίνουν ώθηση σε νεανικές επιχειρήσεις να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, προσφέροντας το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία τους
Stelios Philanthropic Foundation