Ελλάδα

Folli Follie: Στη φυλακή παραμένει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος – Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η αίτηση αποφυλάκισης του γιου του ιδρυτή της Folli Follie, Τζώρτζη Κουτσολιούτσου. Σύμφωνη με την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως Κατερίνας Τσιρώνη.

Ο Τζώρτης Κουτσολιούτσος, που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων, προφυλακίστηκε μαζί με τον πατέρα του Δημήτρη, στις   9 Σεπτεμβρίου  για την υπόθεση της Folli Follie.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τα εξής πέντε κακουργήματα: απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος τρεις εβδομάδες μετά την φυλάκιση του κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης υποστηρίζοντας πως αν αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , δεν θα διαπράξει νέα αδικήματα όπως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς πλέον έχουν δεσμευτεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ενώ έχει αποχωρήσει και από τη Folli Follie που πλέον διοικείται από διορισμένη διοίκηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η δεύτερη 17χρονη μετά την πτώση της από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
Το κορίτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τη συνοδεία αστυνομία, ενώ συγκεντρωμένο στο Ασκληπιείο είναι η μητέρα και οι συγγενείς του κοριτσιού που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή
Από αυτήν την πολυκατοικία έπεσαν οι δύο 17χρονες
Καρέ καρέ οι δραματικές στιγμές μετά την πτώση των δύο κοριτσιών από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
Στις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr κάτοικοι τη πολυκατοικίας μετά τον δυνατό χτύπο που άκουσαν από την πτώση των δύο κοριτσιών κατέβηκαν στο πάρκινγκ, ενώ μέσα χρόνο ρεκόρ έφτασαν δύο ασθενοφόρα
Πολυκατοικία 12