Ελλάδα

Πέθανε ο Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος, ένας από τους ιδρυτές της Toi&Moi

«Όλα τα σημεία πώλησης του δικτύου μας θα παραμείνουν κλειστά έως τη 1μμ, την Τετάρτη 13/5», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θλίψη έχει σκορπίσει στον επιχειρηματικό χώρο αλλά και τον χώρο της μόδας, η είδηση θανάτου του Δημήτρη Παπαζαφειρόπουλου, ιδρυτή της ελληνικής εταιρείας ρούχων Toi&Moi.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση της Toi&Moi στο Instagram, που αποχαιρετά σε βαρύ κλίμα τον Δημήτρη Παπαζαφειρόπουλο, που κόστισε στον επιχειρηματικό κόσμο.

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Παπαζαφειρόπουλο, έναν άνθρωπο που συνέδεσε την πορεία του με την ιστορία και την ανάπτυξη της εταιρείας μας, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στους ανθρώπους και στις αξίες μας.

Ως ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής στη μνήμη του, όλα τα σημεία πώλησης του δικτύου μας θα παραμείνουν κλειστά έως τη 1μμ, την Τετάρτη 13/5» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Toi&Moi.

toi moi

Η Toi&Moi

Η Toi&Moi ξεκίνησε το 1988 ως εταιρεία γυναικείας μόδας και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά fashion brands.

Το πρώτο της κατάστημα άνοιξε το 1991 στο Περιστέρι, ενώ το 1996 επεκτάθηκε και στην Ερμού, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 συνεργάστηκε με το βρετανικό brand Topshop, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της στην ελληνική αγορά.

Τη δεκαετία του 2000 η εταιρεία αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα, ανοίγοντας νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το 2007 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Βηρυτό και το 2009 μπήκε δυναμικά στο Dubai Mall, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα παγκοσμίως.

Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να επεκτείνεται σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έδωσε μεγάλη σημασία και στις online πωλήσεις. Το 2022 επένδυσε ακόμα περισσότερο στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και στη συνολική ψηφιακή της παρουσία.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εταιρείας είχε ο Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος, που βοήθησε ουσιαστικά ώστε η Toi&Moi να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά ελληνικά brands μόδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο ΚΑΤ μεταφέρεται η δεύτερη 17χρονη μετά την πτώση της από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
Το κορίτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τη συνοδεία αστυνομία, ενώ συγκεντρωμένο στο Ασκληπιείο είναι η μητέρα και οι συγγενείς του κοριτσιού που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή
Από αυτήν την πολυκατοικία έπεσαν οι δύο 17χρονες
Καρέ καρέ οι δραματικές στιγμές μετά την πτώση των δύο κοριτσιών από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
Στις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr κάτοικοι τη πολυκατοικίας μετά τον δυνατό χτύπο που άκουσαν από την πτώση των δύο κοριτσιών κατέβηκαν στο πάρκινγκ, ενώ μέσα χρόνο ρεκόρ έφτασαν δύο ασθενοφόρα
Ηλιούπολη: Καρέ καρέ οι δραματικές στιγμές μετά την πτώση των δύο κοριτσιών από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας 7