Ελλάδα

Απεργία σε Μετρό και ΗΣΑΠ – Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα (26.11.2020) περιμένει ταλαιπωρία όσους τα χρησιμοποιούν.

Η απεργία λοιπόν θα κρατήσει έως αύριο το πρωί ακινητοποιημένους τους συρμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ.

Αντίθετα, παρά την αρχική απόφαση για 24ωρη απεργία, οι εργαζόμενοι στο Τραμ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Κανονικά θα γίνονται τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς τα Σωματεία των οδικών μέσων δε συμμετέχουν στην κινητοποίηση, ενώ μόνο μεμονωμένοι εργαζόμενοι αναμένεται να απεργήσουν καλυπτόμενοι από το ΕΚΑ αλλά και την Ομοσπονδία Εργαζομένων στις μεταφορές (ΟΣΜΕ).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διακόπτεται σταδιακά η ύδρευση στις Βούτες, 20 αυτοψίες σε πηγάδια - Πώς γίνεται η «αφυδάτωση» της περιοχής για να αντιμετωπιστούν οι ρωγμές
Για τρίτη ημέρα το φαινόμενο των ρηγματώσεων δείχνει στάσιμο - Σε εφαρμογή τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη την Πρωτομαγιά
Βούτες Ηρακλείου