Πολιτική

Αρνητικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης αλλά παραμένει στην Εντατική

Στο τέλος της οδεύει η περιπέτεια που έζησε τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο υπουργός Ναυτιλίας παραμένει μεν στην Εντατική γιατί «κόλλησε» μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, αλλά είναι απύρετος και αρνητικός στον κορονοϊό.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης παραμένει μεν στην Εντατική του Ευαγγελισμού, αλλά εδώ και δυο μέρες έχει ξεπεράσει τον κορονοϊό αφού τα τεστ που του έχουν γίνει είναι αρνητικά.

Ωστόσο, κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο Γιάννης Πλακιωτάκης προσβλήθηκε από μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες κόλλησε ένα μικρόβιο στο έντερό του.

Σήμερα όμως τα νέα για την υγεία του υπουργού Ναυτιλίας είναι καλύτερα. Παρ’ όλο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, είναι η πρώτη μέρα, ύστερα από πολλά 24ωρα, που είναι απύρετος.

Οι γιατροί που παρακολουθούν την κατάστασή του, εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως σύντομα η περιπέτεια της υγείας του θα είναι οριστικά παρελθόν και θα βγεί από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος ο Γιάννης Πλακιωτάκης όχι μόνο σκέφτεται μόνο την επιστροφή στα καθήκοντά του αλλά μέσα από το νοσοκομείο στέλνει μήνυμα στήριξης στο κυβερνητικό έργο και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr σχεδιάζει την Κυριακή (13.12.2020) να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα για να τον ενημερώσει πως υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες