Ελλάδα

Οίκος ανοχής «βαφτίστηκε» ιατρείο κινησιοθεραπείας και δέχονταν πελάτες (video)

Ένα απίστευτο κόλπο σκαρφίστηκαν ιδιοκτήτες ενός οίκου ανοχής που άνοιξαν παρά την απαγόρευση που υπάρχει λόγω του κορονοϊού και δέχονταν πελάτες με ραντεβού.

Την ώρα που οι ειδικοί έχουν αποφασίσει να παραμείνουν κλειστοί οι οίκοι ανοχής, κάποιοι μη σεβόμενοι τη δημόσια υγεία προσπαθούν να «ξεγλιστρήσουν» από τις Αρχές, ανοίγοντας «ροζ στούντιο» με την ταμπέλα δήθεν ιατρείου κινησιοθεραπείας.

Πιο συγκεκριμένα, η ταμπέλα αναφερόταν σε υποτιθέμενες υπηρεσίες αποκατάστασης όπως θεραπευτική μάλαξη και εργοθεραπεία, πίσω από τις οποίες όμως κρύβεται ένα ολόκληρο οργανωμένο κύκλωμα αγοραίου έρωτα.

Οι εμπλεκόμενοι μάλιστα, προκειμένου να γλιτώσουν από την αστυνομία, μιλούν μεταξύ τους με κωδικούς και έχουν συνδέσμους σε Πειραιά και κέντρο για να τους φέρνουν πελάτες.

Υπενθυμίζεται ότι πολιτεία και ειδικοί έχουν αποφασίσει να παραμείνουν κλειστοί οι οίκοι ανοχής καθώς αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας