Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Μάρκος Σεφερλής παίζει 5 Χ 5

Ο Μάρκος Σεφερλής παίζει 5 Χ 5

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να παίξει 5 επί 5. Καλά, μην φανταστείτε ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα βάλει το κοντοπαντέλονο και θα αρχίσει τις… ποδοσφαιρικές… μάχες. Άλλωστε στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει περισσότερο το ρόλο του… διαιτητή, μοιράζοντας όμως χρήμα. Θα καταλάβατε λοιπόν ότι αναφέρομαι στο τηλεπαιχνίδι που θα ξεκινήσει να παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 και μάλιστα σύντομα.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο newsit.gr ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 το «Family Feud», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του και έχει παρουσιαστεί με επιτυχία σε πολλές χώρες. Στην Ελλάδα μάλιστα έρχεται για τέταρτη φορά, αφού την πρώτη με τίτλο «Κόντρες» παρουσίαζε ο Βλάσης Μπονάτσος, μετά ως «Κόντρα Πλακέ» ο Σπύρος Παπαδόπουλος και στη συνέχεια ο Χρήστος Φερεντίνος ως «Άκου τι είπαν».

Τώρα λοιπόν το διάσημο και πετυχημένο διεθνώς τηλεπαιχνίδι θα προβληθεί με τον τίτλο «5 επί 5» με τον Μάρκο Σεφερλή στο τιμόνι του και έχοντας απέναντί του δύο ομάδες, ή μάλλον δύο οικογένειες, από πέντε άτομα την κάθε μία. Τα μέλη τους λοιπόν θα έχουν οικογενειακούς δεσμούς και θα διαγωνίζονται με μία άλλη οικογένεια, ενώ νικήτρια θα αναδεικνύεται αυτή που θα βρίσκει περισσότερες σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις «ρωτήσαμε εκατό ανθρώπους… και μας είπαν…»! Ερωτήσεις απρόβλεπτες, αλλά με πιο απρόβλεπτες απαντήσεις καθώς τα ποσοστά που προκύπτουν… μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Πριν από λίγες ημέρες γυρίστηκε και το τρέιλερ που ο γνωστός κωμικός ηθοποιός γίνεται… οικογένεια, υποδυόμενος δηλαδή τα διαφορετικά μέλη μίας οικογένειας που παίζει στο τηλεπαιχνίδι και θα αρχίσει να παίζει σύντομα από τον αέρα του σταθμού. Άλλωστε η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλει ο Μάρκος Σεφερλής να ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο να παίζει «5 επί 5» στο τηλεοπτικό τοπίο, ελπίζοντας πως θα βάζει καθημερινά και πολλά… γκολ στην τηλεθέαση…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις