Ελλάδα

Κορονοϊός: 39 νεκροί και 1784 νέα κρούσματα σήμερα (25/02)

Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται σε 186.469 στην Ελλάδα. 6410 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας. Οι νέες εισαγωγές ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 292. Τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Πολύ υψηλός και πάλι ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού καθώς σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου καταγράφηκαν 1784 νέες μολύνσεις. Παράλληλα ανακοινώθηκαν 39 νεκροί ενώ 367 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι1.784, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 186.469 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 63 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.600 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 39, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.410 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 367 (70.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι69έτη. To 86.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.315 ασθενείς.

Οι νέες εισαγωγές ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 292 (ημερήσια μεταβολή -3.95%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 274 ασθενείς.

Ηλικιακή κατανομή: Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη(εύρος 15 έως 103 έτη).

Αναλυτικά εδώ η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αττική Οδός: Γνώριμοι στις Αρχές για επικίνδυνη οδήγηση οι οδηγοί των 2 μηχανών που έτρεχαν με 250 – Συνελήφθη και ο πατέρας του 27χρονου
O 21χρονος είχε πιαστεί από αστυνομικούς με την ίδια μοτοσυκλέτα να μην υπακούει σε σήμα στάσης τροχονόμου διαφεύγοντας τον έλεγχο, να εκτελεί επικίνδυνους ελιγμούς και να μην φοράει κράνος
Η μία από τις δύο μηχανές που έτρεχαν με πάνω από 250 χλμ στην Αττική Οδό
Σπιθαμή προς σπιθαμή οι έρευνες των αστυνομικών στα Βορίζια - Οπλοστάσια και 17 προσαγωγές
Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση για την «εξυγίανση» των Βοριζίων - Έγιναν έλεγχοι σε πάνω από 350 άτομα και αυτοκίνητα - Σκοπός να μαζευτούν τα όπλα που φυλούν οι κάτοικοι και να ταυτοποιηθούν οι εμπλεκόμενοι για το μακελειό
Όπλα 19
Καταγγελία «βόμβα» από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό που έπεσε στο κενό
Η αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ο Γιώργος Στασινός ήρθε μετά από το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε ο ίδιος για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η έκδοση οικοδομικής άδειας κτιρίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός 13