Κόσμος

Σουηδία: Με κορονοϊό η διάδοχος του θρόνου πριγκίπισσα Βικτόρια

Η διάδοχος του σουηδικού θρόνου πριγκίπισσα Βικτόρια και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ντάνιελ διαγνώστηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό.

«Η πριγκίπισσα-διάδοχος και ο πρίγκιπας Ντάνιελ έχουν εκδηλώσει ήπια συμπτώματα, όμως νιώθουν καλά δεδομένων των συνθηκών», αναφέρει το παλάτι στη Σουηδία σε μια ανακοίνωση, προσθέτοντας πως το ζευγάρι έχει τεθεί σε καραντίνα μαζί με τα δύο παιδιά του, την πριγκίπισσα Εστέλε και τον πρίγκιπα Όσκαρ.

Η 43χρονη Βικτόρια είναι η επόμενη στη σειρά διαδοχής στον σουηδικό θρόνο, τον οποίο καταλαμβάνει σήμερα ο πατέρας της, ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ Γουστάβος.

Τόσο ο βασιλιάς της Σουηδίας όσο και η βασίλισσα Σίλβια έχουν εμβολιαστεί.

Ο βασιλιάς, που ανέβηκε στον θρόνο το 1973 και γίνεται 75 τον Απρίλιο, έχει επανειλημμένως απευθύνει έκκληση στους Σουηδούς να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του ιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Θρίλερ για το πλήρωμα πλοίου στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω
Το drone αντί να εκραγεί, παρέμεινε στο εσωτερικό του πλοίου, δημιουργώντας μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση, καθώς οποιαδήποτε δόνηση ή αύξηση θερμοκρασίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε έκρηξη.
Επίθεση με drone στο πλοίο
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του Κόουλ Άλεν στο δείπνο των ανταποκριτών με τον Τραμπ
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Άλεν φτάνει στο σημείο που βρίσκονται τα ασανσέρ του ξενοδοχείου και εκεί μπαίνει σε ένα από αυτά, όπου τον πλησιάζει ένας σκύλος της αστυνομίας
Στιγμιότυπο από το νέο βίντεο