Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι γίνεται με το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή

Τι γίνεται με το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή

Πολλά προβλήματα και αλλαγές έχει προκαλέσει η πανδημία και στο τηλεοπτικό τοπίο με πολλές εκπομπές να αναβάλλουν τις μεταδόσεις και τα γυρίσματα.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στα κανάλια το… παλεύουν να κρατήσουν τα προγράμματά τους στον αέρα, με κάποιους να τηρούν κατά γράμμα τις προβλεπόμενες οδηγίες και κάποιους να μην είναι τόσο… πιστοί, παρά τα όσα υποστηρίζουν στον αέρα.

Για παράδειγμα… και χωρίς να αναφέρουμε (ακόμα!) σε ποιο κανάλι, είναι χαρακτηριστικό ότι οι έλεγχοι των τεστ γίνονται σε πολύ στενό κλειστό χώρο όπου η εικόνα των προς εξέταση είναι χειρότερη από αυτή σε μέσα μαζικής μεταφοράς, την οποία κατακρίνουν στον αέρα των εκπομπών τους. Κι ενώ κάποιοι κάνουν επικίνδυνα παιχνίδια… ας πάμε στο τηλεπαιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή που έχει ανακοινώσει ο ΑΝΤ1 αλλά ακόμα δεν έχουμε δει στον αέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα γυρίσματα για το «5Χ5» ξεκίνησαν την προηγούμενη βδομάδα και οι κάμερες έχουν πάρει φωτιά για να ετοιμάσουν ικανοποιητικό αριθμό επεισοδίων. Έχοντας… καεί από το Your Face… φυσούν το 5Χ5, που επειδή θα είναι καθημερινό θέλουν να κάνει πρεμιέρα μόνο αν υπάρχουν έτοιμα επεισόδια… για παν ενδεχόμενο.

Έτσι λοιπόν η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τον Απρίλιο… αν βεβαίως βεβαίως συνεχίσουν τον εντατικό ρυθμό γυρισμάτων, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Αν και κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα κάνει πρεμιέρα, επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι κάπου στα μέσα Απριλίου ο Μάρκος Σεφερλής να ξεκινήσει για να καλωσορίζει καθημερινά στο «5Χ5» τις διαγωνιζόμενες ομάδες αλλά και τους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις