Ελλάδα

Κορονοϊός – Συναγερμός στο «Μεταξά»: 24 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί

Στο νοσοκομείο «Μεταξάς», 24 μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού διαγνώστηκαν με κορονοϊό τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Την ίδια ώρα γιατροί και νοσηλευτές σε όλη την Αττική δίνουν τιτάνια μάχη ενάντια στην πανδημία που «πνίγει» τα νοσοκομεία.

Μετά τα 24 κρούσματα Covid19 στο «Μεταξάς», κλινικές του νοσοκομείου κλείνουν, αφού υπήρχε διασπορά του ιού και σε τουλάχιστον 16 ασθενείς, αναφέρει το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ζήτημα προκύπτει από το γεγονός του εμβολιασμού ή μη των υγειονομικών, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν όλοι εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Click4more: Κορονοϊός: Η Αττική εκπέμπει SOS με 1524 κρούσματα – Τριψήφια σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Λάρισα

Παράλληλα, τεράστια είναι η μάχη που δίνουν όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, με τις εφημερίες να μετατρέπονται σε εφιάλτη τόσο για τους γιατρούς όσο και για τους ασθενείς.

Οι κενές κλίνες ΜΕΘ Covid είναι ελάχιστες, ενώ πλέον νοσηλεύονται όλο και νεαρότεροι ασθενείς.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας