Media

Χαμός στο Ευτυχείτε με τα «καυτά» πλάνα του Survivor – Έκλεινε τα μάτια του ο Γκουντάρας

Αναστατώθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τα κορίτσια του Survivor.

Ο ΣΚΑΙ ανέβασε χθες τη… θερμοκρασία στα ύψη με τα «καυτά» πλάνα που προβλήθηκαν με τα καλλίγραμμα κορίτσια του Survivor, τα οποία βέβαια συνοδεύτηκαν και με τις επικές ατάκες της Χριστίνας Κεφαλά.

Το βίντεο, φυσικά, προβλήθηκε και στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, “αναστατώνοντας” τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος έκλεινε τα μάτια του, αλλά… κρυφοκοίταζε κιόλας.

«Έλα, τελείωσε, άνοιξε τα μάτια σου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Γρηγόρη Γκουντάρα μόλις τελείωσε το βίντεο.

«Πάρτε τα πλάνα ρε παιδιά, βλέπει η γυναίκα μου», είπε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Exathlon: Ο Τάκης Καραγκούνιας εκνευρίστηκε και τα «έδειξε όλα» στους συμπαίκτες του
Aφού ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπορούσε να κοιμηθεί, σηκώθηκε από το κρεβάτι του και βγήκε στην αυλή, λέγοντας στους συμπαίκτες του ότι «δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε, δεν σέβεστε τίποτα, μιλάω σοβαρά»
Στιγμιότυπο από την εκπομπή Exathlon
1