Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Celebrity Game Night με νέα παιχνίδια

Celebrity Game Night με νέα παιχνίδια

Κέφι να υπάρχει… που υπάρχει, καλεσμένοι να υπάρχουν… που υπάρχουν και το παιχνίδι ξεκινά. Κι όχι ένα, αλλά πολλά και μάλιστα καινούργια!

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται τους τηλεθεατές για ένα ακόμα Game Night στο MEGA με τους Celebrities να αναμετρώνται σε απολαυστικά και ευφάνταστα παιχνίδια.  

Έτσι ο Φάνης Λαμπρόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο  Κωνσταντίνος Βασάλος θα αντιμετωπίσουν τον Ηλία Βρεττό, τη Μαντώ Γαστεράτου και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Εκτός από τα διασκεδαστικά «Μίλα στην Κορνίζα» και «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο», οι ομάδες διαγωνίζονται στα νέα παιχνίδια «Balla Vasta», «Δίχτυ» και «Τυχερό Κουτί».

Πώς παίζονται αυτά; Το «Balla Vasta» είναι ένα παιχνίδι που προσπαθεί να μεταφράσει ελληνικά τραγούδια στα αγγλικά και να φορτώσει τους δυο celebrities από κάθε ομάδα με διαφορετικές μπάλες, κάθε φορά που χάνουν.  Το επόμενο νέο παιχνίδι είναι «Το Δίχτυ» που θέλει αντοχή, γρήγορα αντανακλαστικά και πολύ τρέξιμο. Τόσο πολύ που οι κυρίες της παρέας θα πρέπει να…απαρνηθούν τα τακούνια τους για να ανταπεξέλθουν.  Και τέλος, το «Τυχερό κουτί» που μοιάζει λίγο με τις μουσικές καρέκλες που παίζαμε παιδιά, και που θα… απολαύσετε μία θεαματική πτώση του Φάνη Λαμπρόπουλου πάνω στην Ελένη Βουλγαράκη, ενώ μάλιστα ο Φάνης «απειλεί» να αποχωρήσει από το παιχνίδι μιλώντας για κατάφορη αδικία. 

Ωστόσο παραμένει αφού θέλει να τραγουδήσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το αποτέλεσμα θα έχει πολύ… γέλιο!

Απόψε λοιπόν, στις 9, η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται τους τηλεθεατές στη συχνότητα του MEGA και το Celebrity Game Night μοιράζει πολύ κέφι και χαρά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις