Ελλάδα

Ο θάνατος της 65χρονης στο Ίλιον μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca δεν συνδέεται με το εμβόλιο

Απόλυτοι ήταν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας για το πως επήλθε ο θάνατος 65χρονης μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca στο τέλος Μαρτίου. 

Σε χρόνια στεφανιαία νόσο κι όχι σε θρομβώσεις ή άλλες παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca οφείλεται ο θάνατος της 65χρονης. Το μοιραίο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαρτίου, μετά το εμβόλιο που έκανε την ίδια ημέρα στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.
Αυτό προκύπτει από την ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα και την ιστολογική εξέλιξη που πραγματοποίησαν οι ιατροδικαστές. Ο θάνατος της γυναίκας μετά τον εμβολιασμό της, είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Η 65χρονη είχε εμβολιαστεί και αφού κάθισε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον το προβλεπόμενο διάστημα έφυγε για το σπίτι της. Βγαίνοντας όμως από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, έχασε τη ζωή της. Άνθρωποι από το περιβάλλον της και νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας είχαν συνδέσει το θάνατό της με τον προγενέστερο εμβολιασμό της. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4