Ελλάδα

Ο θάνατος της 65χρονης στο Ίλιον μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca δεν συνδέεται με το εμβόλιο

Απόλυτοι ήταν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας για το πως επήλθε ο θάνατος 65χρονης μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca στο τέλος Μαρτίου. 

Σε χρόνια στεφανιαία νόσο κι όχι σε θρομβώσεις ή άλλες παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca οφείλεται ο θάνατος της 65χρονης. Το μοιραίο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαρτίου, μετά το εμβόλιο που έκανε την ίδια ημέρα στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον.
Αυτό προκύπτει από την ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα και την ιστολογική εξέλιξη που πραγματοποίησαν οι ιατροδικαστές. Ο θάνατος της γυναίκας μετά τον εμβολιασμό της, είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Η 65χρονη είχε εμβολιαστεί και αφού κάθισε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον το προβλεπόμενο διάστημα έφυγε για το σπίτι της. Βγαίνοντας όμως από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, έχασε τη ζωή της. Άνθρωποι από το περιβάλλον της και νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας είχαν συνδέσει το θάνατό της με τον προγενέστερο εμβολιασμό της. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κλεμμένο από γιατρό υπό την απειλή όπλου ήταν το αυτοκίνητο των απαγωγέων που δολοφόνησαν τον 27χρονο στη Νέα Πέραμο
Πλέον το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, με την ελπίδα να εντοπιστούν κάποια στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες
ο 27χρονος
Κιβωτός του Κόσμου: Χαμός στη δίκη, η γραμματέας σχόλασε πριν βγει απόφαση, έντονες διαμαρτυρίες από δικαστές και δικηγόρους
Για την υπόθεση κατηγορούνται επτά πρόσωπα, ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, πάτερ Αντώνιος και ακόμη έξι πρώην εργαζόμενοι, οι οποίοι φέρεται να χτυπούσαν, έκαναν καψόνια και τιμωρούσαν τα ανήλικα παιδιά
Ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου στα δικαστήρια για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου
Έρχεται πιθανή σπασμένη «γραμμή λαίλαπας» την Παρασκευή: Επιδείνωση του καιρού με βροχές και στην Αττική το Σάββατο
Παρά την πρόσκαιρη ύφεση που θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη, αναμένεται να ξανά «χαλάσει» και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Καιρός