Ελλάδα

Νύφη και γαμπρός πήγαν στην εκκλησία με ενδυμασίες του 1821

Ένα ζευγάρι από τα Τρίκαλα τίμησε την ημέρα του γάμου του την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Το βίντεο που έγινε viral.

Το ζευγάρι από τα Τρίκαλα τήρησε όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις και ακόμα και οι φορεσιές του γαμπρού, της νύφης, του κουμπάρου και των φίλων είναι εκείνης της εποχής και πολλές από αυτές καθώς και τα κειμήλια και άρματα που φέρουν είναι αληθινά από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο γαμπρός ξεκίνησε από το χωριό του, το Γοργογύρι, αρματωλός, ενδεδυμένος με παραδοσιακή φορεσιά και καβάλα στο άλογο έφτασε έπειτα από τρεις ώρες πορείας μέσα στο δάσος στην εκκλησία για το μυστήριο.

Εκεί υποδέχθηκε τη νύφη η οποία έφτασε με άμαξα εποχής.

Δείτε το βίντεο που γυρίστηκε με drone από την ομάδα Up Stories, που έγινε αμέσως viral…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πνίγηκε τουρίστας σε πισίνα στη Μύκονο μετά από χρήση ναρκωτικών - Στο Κέντρο Υγείας ακόμα ένα άτομο
Ο ένας από τους δύο άνδρες ανασύρθηκε ζωντανός, ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του - Στο δωμάτιό τους βρέθηκαν ναρκωτικά
Πισίνα