Οικονομία

e-ΕΦΚΑ – Αναδρομικά κληρονόμων: Δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέταση 4.130 αιτήσεων

Για 4.130 περιπτώσεις θανόντων συνταξιούχων δεν ολοκληρώθηκε ακόμη η εξέταση των αιτήσεων των κληρονόμων τους για τα αναδρομικά από τα τοπικά υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ, καθώς αντιμετωπίζουν πολυπλοκότητα και στην πλειοψηφία τους αποτελούν σύνθετες περιπτώσεις με πολλούς κληρονόμους, αλληλεπικαλυπτόμενες δηλώσεις, κλπ, σύμφωνα με πληροφορίες του φορέα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ είναι σε επικοινωνία με τους αιτούντες κληρονόμους για την προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών, όπου αυτό είναι απαραίτητο και την άμεση εκκαθάριση των αιτήσεων, ενώ στόχος του ΕΦΚΑ είναι ο έλεγχος να ολοκληρωθεί άμεσα και οι τελικοί δικαιούχοι να πληρωθούν στις 16 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ο Σι πιέζει τον Τραμπ να μην επιβάλει περιορισμούς στο εμπόριο
Το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων χαρακτήρισε τις συνομιλίες ως θετικές και ρεαλιστικές και ανέφερε πως ο Σι ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον και το Πεκίνο θα μπορούσαν να χειριστούν τα ζητήματα που προκύπτουν μεταξύ των χωρών προς όφελος και των δύο
Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και ο αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ
ΣΕΒΕ: Ο χάρτης των ελληνικών εξαγωγών 
Η φετινή έρευνα ανέδειξε σημαντικά ευρήματα για το επίπεδο της εξαγωγικής δραστηριότητας κάθε περιφέρειας, καταγράφοντας την ανάκαμψη που ακολούθησε την πτώση του 2020 λόγω της πανδημίας COVID-19
Παρουσίαση μελέτης ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων «Χαρτογράφηση Εξαγωγικής Δραστηριότητας Ελλάδας ανά Περιφέρεια, 2020-2024»