Ελλάδα

Δικαστήρια: «Ανοίγει» ο κύκλος των υποθέσεων που δικάζονται

Διευρύνεται περαιτέρω η λειτουργία των δικαστηρίων με τη νέα κοινή υπουργική απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες.

Ειδικότερα, η νέα ΚΥΑ, η οποία θα ισχύει από την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, στις υποθέσεις που ήδη εκδικάζονται, προσθέτει:

1) Την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων νομής, με εξέταση μαρτύρων και

2) Τη διεύρυνση εκδίκασης των ποινικών υποθέσεων και συγκεκριμένα θα εκδικάζονται πλημμελήματα και κακουργήματα με χρόνο παραγραφής έως την 31η Δεκεμβρίου 2024.

Ακόμη, αίρεται η αναστολή προθεσμιών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 19