Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Δημοσιογράφος έκανε σεξ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ – Δημοσίευσε ακόμα και ηχητικά (video)

Δημοσιογράφος έκανε σεξ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ – Δημοσίευσε ακόμα και ηχητικά (video)

Χαμός τις τελευταίες ώρες στα social media. Αφορμή, η κίνηση μίας Δανής δημοσιογράφου του ραδιοφώνου να μεταδώσει ηχητικά αποσπάσματα από την ερωτική της συνεύρεση (!) στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την επαναλειτουργία των swingers club…

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ για το άνοιγμα των swingers club, μετά τη χαλάρωση των μέτρων κατά του Covid19, η 26χρονη Λουίζ Φίσερ είχε τη φαεινή ιδέα να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι άλλο μπορεί να γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες…

Αποφάσισε λοιπόν να πάρει συνέντευξη από έναν πελάτη γνωστού κλαμπ γνωριμιών και ανταλλαγής συντρόφων της πατρίδας της, ενόσω έκανε σεξ μαζί του, γεγονός που – όπως είναι φυσικό – προκάλεσε «σεισμό» στα social media.

Μάλιστα, η Δανή δημοσιογράφος ηχογράφησε τον εαυτό της να κάνει σεξ και το ηχητικό κλιπ μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και στη συνέχεια στα social media.

 

Η 26χρονη Λουίζ, πάντως, έσπευσε να υπερασπιστεί τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε το ρεπορτάζ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εμπειρία της ήταν «εντελώς φυσική» – στο πλαίσιο της δουλειάς της.

Δανία: Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η Δανέζα δημοσιογράφος, Λουίζ Φίσερ  επισκέφθηκε το «Swingland» στο Ishøj, κοντά στην Κοπεγχάγη, πριν από λίγους μήνες, κάνοντας ρεπορτάζ για το πώς ανοίγουν ξανά τα σεξ κλαμπ μετά τη χαλάρωση των περιορισμών λόγω του κορονοϊού στη χώρα.

Στο ηχητικό κλιπ, που προβλήθηκε στην πρωινή (!) εκπομπή του «Radio 4» στις αρχές Μαρτίου και την επόμενη στιγμή στο Twitter, η νεαρή ρεπόρτερ ακούγεται να αναστενάζει, ενώ παίρνει συνέντευξη από έναν άνδρα πελάτη του κλαμπ την ώρα που κάνουν σεξ…

Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, η Λουίζ τον ρωτάει: «Τι βλέπεις αυτή τη στιγμή;» με τον άντρα να της απαντά ότι κοιτάζει μια πανέμορφη γυναίκα που δεν είχε προσπαθήσει ποτέ άλλοτε να επισκεφθεί swinger κλαμπ.

«Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης…»

Η 26χρονη υποστηρίζει στο ηχητικό κλιπ ότι πέρασε αρκετές ώρες με τους πελάτες του σεξ κλαμπ, αλλά το ηχητικό στιγμιότυπο που κοινοποιήθηκε, διήρκεσε μόνο λίγα λεπτά. Μιλούσαν όλοι μαζί πίνοντας ένα ποτήρι κρασί στο μπαρ, προτού πάνε σε ένα μεγάλο κρεβάτι…

Αν και όπως λέει στη Bild, δεν είχε προγραμματίσει να κάνει σεξ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δικαιολογήθηκε, λέγοντας:

«Για μένα, είναι πολύ φυσικό. Είναι μέρος της δουλειάς μου να δώσω μια εικόνα για έναν κόσμο στον οποίο δεν έχουν όλοι πρόσβαση». Πρόσθεσε ότι «χαλάρωσε τους καλεσμένους» που αρχικά ήταν «απρόθυμοι» να συμμετάσχουν στη συνέντευξη και φαίνονταν νευρικοί για το μικρόφωνο που είχε μαζί της. «Ήταν ωραίο που κατά κάποιον τρόπο δημιούργησα εμπιστοσύνη στον μικρόκοσμό τους», τόνισε.

«Φωτιά» στο Twitter

Όπως αναμενόταν στο Twitter έγινε το έλα να δεις από τα σχόλια των χρηστών, κάποια από τα οποία ήταν «φαρμακερά»!

«Πράγματα που μόνο οι γυναίκες μπορούν να κάνουν χεχε. Αν ένας άντρας έκανε σεξ στο ραδιόφωνο, πιθανότατα θα είχε εναντίον του ολόκληρη τη χώρα», έγραψε ένας.

Περισσότερο ψύχραιμος ένας άλλος χρήστης αρκέστηκε να το φιλοσοφήσει: «Ήταν απλώς μια δικαιολογία για ακροαματικότητα. Ήταν εντελώς περιττό».

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις