Οικονομία

Στα 109,085 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο τον Απρίλιο

Στο ποσό των 109,085 δισ ευρώ ανήλθε το σύνολο των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο τον Απρίλιο έναντι 109,077 δισ.ευρώ τον προηγούμενο μήνα Μάρτιο, όπως προκύπτει απο τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ( ΑΑΔΕ).

Το πλήθος των οφειλετών τον Απρίλιο μειώθηκε στους 3.937.848 έναντι 3.991.846 τον Μάρτιο ( -1,35%).

Το σύνολο των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών το πρώτο τετράμηνο του έτους αυξήθηκε κατά 2,561 δισ. ευρώ έναντι 2,430 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι ενώ μόνο τον Απρίλιο αυξήθηκαν κατά 250 εκατ. ευρώ έναντι αύξησης 222 εκατ ευρώ τον ίδιο μήνα πέρυσι. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που αφορούν μόνο φορολογικές υποχρεώσεις αυξήθηκαν το τετράμηνο κατά 2,332 δισ. ευρώ έναντι 2,281 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Τον Απρίλιο αυξήθηκαν κατά 168 εκατ. ευρώ έναντι αύξησης 204 εκατ. ευρώ πέρυσι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η Chevron θα μπορούσε να δει αύξηση 700 εκατ. δολαρίων ετησίως από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας
Οι σχετικές κινήσεις θα μπορούσαν να προσθέσουν από 400 έως 700 εκατ. δολάρια ετησίως, ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 1% – 2% των ταμειακών ροών της Chevron από τις λειτουργικές της δραστηριότητες
Το λογότυπο της Chevron