Πολιτική

Τρικάκια και πανό του Ρουβίκωνα έξω από το γραφείο του Γιάννη Λοβέρδου (video)

Τρικάκια πέταξε η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» έξω από το πολιτικό γραφείου του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου στο Περιστέρι.

Οι αναρχικοί πέταξαν τα τρικάκια που έγραφαν «τα χέρια των κακοποιητών πρέπει να κόβονται όχι να κρατάνε παιδιά», εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για τα όσα είπε ο βουλευτής στη συζήτηση για το νόμο για το οικογενειακό δίκαιο, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων. Επίσης άνοιξαν πανό και κόλλησαν μια αφίσα.

«Πράξη κατά της Δημοκρατίας»

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του Ρουβίκωνα, η ΝΔ αναφέρει με ανακοίνωσή της: «Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου είναι μια ακόμα πράξη κατά του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας.
Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα επιθέσεων με σκοπό τη στοχοποίηση και τον εκφοβισμό στελεχών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ούτε η Δημοκρατία, ούτε η Νέα Δημοκρατία τρομοκρατείται ή εκφοβίζεται από τους τραμπούκους».

Δείτε τις εικόνες 

loverdos loverdos loverdos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για Νίκο Ανδρουλάκη: Για ακόμη μία φορά επέλεξε την οδό της στείρας αντιπολίτευσης, χωρίς επιχειρήματα
Οι επικείμενες εκλογές το 2027 παραμένουν η επίσημη απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις συχνές αναφορές για άμεση αλλαγή κυβέρνησης, τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές
Μέγαρο Μαξίμου 2
Κώστας Τσουκαλάς: Η Ελλάδα δεν πρέπει να βρίσκεται στην ουρά των εξελίξεων που επιβάλλει η εξωτερική πολιτική της ΝΔ
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι οι δράσεις της Ελλάδας σε κρίσιμα ζητήματα διεθνούς διπλωματίας μοιάζουν να περιορίζονται, ενώ η Τουρκία προβάλλει ενισχυμένη
Κώστας Τσουκαλάς