Ελλάδα

Σάλος στο «Σωτηρία»: Εργαζόμενος κατηγορείται ότι έβαλε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο “Σωτηρία“, μετά την καταγγελία ότι εργαζόμενος τοποθέτησε κάμερες στα αποδυτήρια του νοσοκομείου και βιντεοσκοπούσε το νοσηλευτικό προσωπικό την ώρα που άλλαζε.

«Ο άνθρωπος ο οποίος είναι στο τμήμα είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε το προσωπικό σε αποδυτήρια και κατά τη λειτουργία της κλινικής», είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” ο Πρόεδρος Εργαζομένων του νοσοκομείου, Κώστας Κουτρουμάνος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο σωματείο των εργαζομένων, στόχο αποτελούσαν οι νοσηλεύτριες που έτσι και αλλιώς και ιδίως τώρα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό πήγαιναν να αλλάξουν στα αποδυτήρια του νοσοκομείου πριν να πιάσουν βάρδια ή όταν τελείωναν.

«Εμείς δεν έχουμε, δεν μπορούμε να έχουμε υλικό εμείς από εδώ και από κει που ρωτάμε, καταλαβαίνετε είναι ένα πολύ λεπτό θέμα το οποίο στεκόμαστε στην καταγγελία ενός επώνυμου εργαζόμενου και ισχυρίζεται ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία», σημειώνει ο κ. Κουτρουμάνος.

Ο καταγγελόμενος φερεται μόλις εντόπιζε τα θύματα του να ξεκινούσε την καταγραφή, ενώ άγνωστο παραμένει αν διακινούσε και παραπέρα το υλικό της παράνομης καταγραφής.

«Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς, ένα νοσοκομείο Ιστορίας με τους εργαζόμενους να δίνουν μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές», ανέφερε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», τονίζοντας ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να δυσφημήσειτο νοσοκομείο.

Όσον αφορά το περιστατικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας, τόνισε πως: «Δεχθήκαμε μια επώνυμη καταγγελία από έναν εργαζόμενο του νοσοκομείου και πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Μας αναφέρει ότι ο εν λόγω κύριος που μηνύεται έχει στήσει κάμερες στην κλινική και παρακολουθούσε εργαζομένους. Ήταν μέχρι πρόσφατα συνδικαλιστής. Παραιτήθηκε πρόσφατα γιατί δεχόταν απειλές και εκφοβισμούς από εργαζομένους που ήταν σε αντιπαράθεση. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται είχε κρατήσει το αποδεικτικό υλικό και θα το δείξει στη Δικαιοσύνη. Προσπαθήσαμε να μας αποκαλύψει το όνομα… ο ίδιος ανάφερε ότι θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Η θέση μας είναι πολύ λεπτή πρέπει να υπερασπιζόμαστε όλους τους συναδέλφους».

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κεριά και λουλούδια έξω από το κατάστημα που εργαζόταν ο 30χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκε στη Ρουμανία
Συγγενείς των θυμάτων, τα οποία κατάγονταν από Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη είναι σοκαρισμένοι και απαρηγόρητοι - Κλειστό το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν ένας εκ των 7 θυμάτων στη Ρουμανία
Το μαγαζί στο οποίο δούλευε ο 30χρονος που σκοτώθηκε στην Ρουμανία
Πολύμηνη η διαρροή προπανίου στη Βιολάντα - Από σπινθήρα η φονική έκρηξη στο εργοστάσιο των Τρικάλων
Η ποσότητα του προπάνιου που εντοπίστηκε στο άζωτο ήταν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα – Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για τη φονική έκρηξη που κόστισε τη ζωή στις 5 γυναίκες
Εικόνα από drone πάνω από το κατεστραμμένο τμήμα του εργοστασίου ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
18
Τα πρόσωπα της τραγωδίας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Ήταν όλοι από 20 έως 30 ετών
Ο Βασίλης Μολντοβάνοφ, ο Βασίλης Πάλο, ο Χρήστος Ζέπος και ο Γιώργος Κεσανίδης, ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Δημήτρης Μαρωνίτης είναι οι έξι από τους επτά οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» που έφυγαν από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα
Τροχαίο με τους 7 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ 7
Στον εισαγγελέα οι 3 συλληφθέντες για την έκρηξη με τις 5 νεκρές στη «Βιολάντα» - Στο μικροσκόπιο τα μέτρα ασφαλείας στο μοιραίο εργοστάσιο
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασαν στον Εισαγγελέα Τρικάλων, ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα, ο τεχνικός ασφαλείας αλλά και ο τεχνικός βάρδιας
εργαζόμενοι έξω από το εργοστάσιο Βιολάντα