Ελλάδα

Σταύρος Μπαλάσκας: Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του

Επίθεση με μπογιές έγινε το βράδυ της Τρίτης, 22.06.2021, στο σπίτι του γνωστού συνδικαλιστή της Αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα.

Σύμφωνα με πηροφορίες, οι δράστες είχαν γεμίσει με κόκκινο χρώμα πυροσβεστήρα, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στην είσοδο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της κριτικής μετά από τις αδιανόητες δηλώσεις του για τη δολοφονία της Κάρολαϊν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Πιο αναλυτικά, είχε χαρακτηρίσει «βλάκα» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο λέγοντας πως αν δεν έπαιζε θέατρο επί 37 μέρες μετά το στυγερό έγκλημα και ενημέρωνε εξ αρχής την Αστυνομία, επικαλούμενος «βρασμό ψυχής», τότε, όπως είπε, θα «γλίτωνε» με 4-5 χρόνια φυλάκισης!

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την ΕΔΕ μετά τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του» αναφέρει η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της.

Δείτε αναλυτικά όσα είχε πει στο παρακάτω βίντεο (σ.σ. μετά το 15.14)

Φωτογραφίες από: YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος 2
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα