Media

Snik: Προκάλεσε εκνευρισμό η αργοπορία του στα MAD VMA

«Ήταν στις 4 η ώρα και πήγε μετά τις 5 ο Snik, με αποτέλεσμα όλες οι υπόλοιπες εμφανίσεις να πάνε πολύ πίσω».

Οι δεύτερες εγγραφές των MAD VMA 2021 πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, όμως, βγήκαν εκτός προγραμματισμού, καθώς ο Snik, όπως αποκαλύφθηκε στο Happy Day, καθυστέρησε να πάει περίπου μία ώρα.

«Ο Snik καθυστέρησε περίπου μία ώρα, ίσως και λίγο παραπάνω, από την ώρα που ήταν το act του. Ήταν στις 4 η ώρα και πήγε μετά τις 5, με αποτέλεσμα όλες οι υπόλοιπες εμφανίσεις να πάνε πολύ πίσω.

Η Demy, για παράδειγμα, ήταν να εμφανιστεί στις 6 και εμφανίστηκε τελικά στις 9 το βράδυ», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε επίσης: «Απ’ ότι γνωρίζω δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία. Μπορεί στον άνθρωπο κάτι να έτυχε, αλλά δεν ειπώθηκε κάτι.

Ούτε στην Έλενα Παπαρίζου που περίμενε, ούτε στη Demy, ούτε στον Stan».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
ΕΚΚΟΜΕΔ και Netflix ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικής βιομηχανίας
Το Μνημόνιο Συνεργασίας θέτει επίσης το πλαίσιο για περαιτέρω κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες με σκοπό την υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών, οι οποίες θα συμφωνούνται από κοινού μεταξύ του Netflix και του ΕΚΚΟΜΕΔ
ΕΚΚΟΜΕΔ - Netflix