Ελλάδα

Φολέγανδρος: Αντί για τον ανακριτή, στο κέντρο Υγείας ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Μεταφέρθηκε μέσα στη νύχτα

Το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε αρχικά την εσπευσμένη μεταφορά στο κέντρο Υγείας Νάξου του 30χρονου άνδρα που έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε την 26χρονη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο, απομακρύνθηκε. Ο δράστης επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα (22.07.2021).

Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο που συγκλόνισε το πανελλήνιο μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Υγείας Νάξου, λίγες ώρες (στις 10:00) πριν οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε και πήρε χθες.

Πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, αρχικά, ανέφεραν ότι την εσπευσμένη μεταφορά του δράστη στο Κέντρο Υγείας οφείλεται είτε πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας είτε για επιληπτική κρίση. Λίγο αργότερα, μεταδόθηκε ότι ο 30χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Επιχείρησε, όπως αναφέρθηκε, να κρεμαστεί με ένα σεντόνι στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου, για να βάλει τέλος στην ζωή του.

Η μεταφορά έγινε το βράδυ και εκεί παραμένει ο 30χρονος, φρουρούμενος και απομονωμένος.

 

Οι συνήγοροί του θα ζητήσουν να τον δει και ψυχίατρος.

Υπενθυμίζεται ότι ιοι δικηγόροι του 30χρονου είχαν κάνει αίτημα να μεταφερθεί ο εντολέας τους για παρατήρηση σε ψυχιατρική κλινική πριν το συμβάν της απόπειρας αυτοκτονίας. 

Οι γιατροί αναμένεται να αποφασίσουν αν είναι σε θέση να απολογηθεί σήμερα ή θα πάρει και τρίτη προθεσμία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ταξί «καρφώθηκε» σε απορριμματοφόρο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος - Νεκρή μια 65χρονη υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Αλίμου
Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα
Θανατηφόρο τροχαίο με ταξί και απορριμματοφόρο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά
6