Ελλάδα

Δέντρο έπεσε σε λαϊκή αγορά στον Πειραιά – Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Προκάλεσε ζημιές σε ένα αυτοκίνητο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί την Δευτέρα (16/02/2026) σε λαϊκή αγορά στον Πειραιά καθώς ένα μεγάλο δέντρο έπεσε στο δρόμο.

Σύμφωνα με το Piraeus Press το περιστατικό έγινε γύρω στις 15:30 στη λαϊκή αγορά που βρίσκεται στην οδό Ζαΐμη στο Νέο Φάληρο του Πειραιά, παράλληλα με τις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Το δέντρο έπεσε σε ώρα που ευτυχώς δεν περνούσε κόσμος από κάτω και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία του Piraeus Press, το δέντρο έπεσε στο οδόστρωμα δίπλα από ένα αυτοκίνητο στο οποίο προκάλεσε και ζημιές στο μπροστινό του μέρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 10χρονος που εντοπίστηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες, αγνοούνταν για ώρες - Η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε τις αρχές
Η πολύτεκνη μητέρα του παιδιού καταθέτει στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας, ενώ οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό
Σέρρες