Ελλάδα

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Έκανε μαύρη στο ξύλο τη Μόνικα – Ζούσε έναν εφιάλτη»

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το φονικό στην Κυπαρισσία με τη γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στην αυλή του σπιτιού της. Τα όσα λέει ο πρώην σύζυγος της Μόνικα δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη.

Σε βάρος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα στα χέρια τους οι αρχές οδηγούν στο πρόσωπο του. Ο άνδρας πάντως φέρεται να διέφυγε στη χώρα του τη Ρουμανία.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας από τη Ρουμανία μίλησε στο Star και τα όσα λέει συγκλονίζουν. Η Μόνικα, όπως κατήγγειλε o πρώην σύζυγός της, βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια του Ρουμάνου συντρόφου της και όπως δήλωσε, ο ίδιος είχε προσπαθήσει να την σώσει.

Η άτυχη Μόνικα, όπως ισχυρίστηκε ο πρώην σύζυγός της, επικοινωνούσε μαζί του κρυφά από ξένα τηλέφωνα και του ζητούσε χρήματα. Όπως είπε, τελευταία φορά που μίλησε μαζί της ήταν πριν τα Χριστούγεννα και του ζήτησε 20 ευρώ.

«Την έκανε μαύρη στο ξύλο»

Ο πρώην σύζυγος της Μόνικα αναφέρθηκε και στη βία που βίωνε η πρώην γυναίκα του. Όπως είπε, ο σύντροφός της τη χτυπούσε συνέχεια: «Τη χτυπούσε κάθε μέρα… Σπασμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, μαύρα μάτια πρησμένα από χτυπήματα. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο στην Κυπαρισσία να δείτε τι θα σας πούνε. Την κούρεψε, τι δεν έχει κάνει. Την είχε σκλάβα του…», ανέφερε.

Ο Ρουμάνος που θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μόνικα εξαφανίστηκε λίγες ώρες μετά την την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας.  Είπε σε φίλο του ότι θα πάει στη Ρουμανία γιατί βρήκε δουλειά, ενώ δε δίστασε να ισχυριστεί ότι η Μόνικα βρίσκεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας γιατί τη χτύπησε ένα αμάξι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 1
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Καθηγητές γυμνασίου της Αχαΐας ξέχασαν 2 μαθήτριες σε κατάστημα εστίασης και έφυγαν - Ταξίδευαν με λεωφορείο για Θεσσαλονίκη
Οι καθηγητές του σχολείου, αφού επιβιβάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές δεν έκαναν καταμέτρηση των παιδιών, όπως συνηθίζεται, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω στο κατάστημα τα δύο κορίτσια
Σχολική τάξη 7