Ελλάδα

Γαύδος: Αγιασμός με δύο παιδιά στο δημοτικό και δύο στο προνήπιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημοτικό σχολείο της ακριτικής Γαύδου ο αγιασμός, καθώς δύο παιδιά στο προνήπιο και δύο στο δημοτικό φοιτούν από φέτος στο νησί. 

Όπως αναφέρεται στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Γαύδου, «στο σχολείο μας, η σημερινή ημέρα ήταν διαφορετική από τις άλλες, αφού πρωταγωνιστούσαν παιδικά χαμόγελα. Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία γονέων, παιδιών, δασκάλων και κατοίκων. Ευχή και ελπίδα όλων ένα καλύτερο αύριο μέσα από τη νέα γενιά».

Στη σελίδα «φιλοξενείται», δήλωση της δημάρχου Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, η οποία σημειώνει: «Ημέρα γιορτής, τα σχολεία άνοιξαν, πλημμύρισαν με παιδικές φωνούλες! Από την ακριτική Γαύδο στέλνουμε τις πιο ζεστές ευχές μας σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για ένα καλό και δημιουργικό έτος, χωρίς προβλήματα, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, με υγεία, χαρά και πολλά χαμόγελα και ιδιαιτέρως στη δασκάλα και στη νηπιαγωγό του σχολείου μας, που κάνουν την υπέρβαση και υπηρετούν τα ιδανικά της εκπαίδευσης στο μακρινό μας νησί, στην άκρη της Ευρώπης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο της Γαύδου, μέσα από την εθελοντική προσπάθεια της Γεωργίας (dr comet) -την οποία ευχαριστούμε θερμά- χαρακτηρίζουν χρώματα και μία ζωγραφική πανδαισία, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο ευχάριστο κλίμα για τους μαθητές μας».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χτυπούσε το κεφάλι μου και άρχισε να με πνίγει» λέει 52χρονη που της επιτέθηκε 25χρονος Αιγύπτιος μέσα στο μαγαζί της στη Θεσσαλονίκη
«Μου έδειξε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, μου επιτέθηκε, έβγαλε ένα μικρό σουγιά και με έριξε κάτω. Άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα, χτυπούσε το κεφάλι μου και άρχισε να με πνίγει με την κουρτίνα και ένα παντελόνι», λέει η 52χρονη στο newsit.gr
Ο Αιγύπτιος που επιτέθηκε σε 52χρονη