Ελλάδα

Κορονοϊός – Ιερά Μονή Εσφιγμένου: Τρεις ανεμβολίαστοι μοναχοί νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του και στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους. Μάλιστα, τρεις μοναχοί διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο κορονοϊός σήμανε συναγερμό στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου (παλαιά αδελφότητα) στο Άγιον Όρος, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr, εντοπίστηκαν κρούσματα.

Ειδικότερα, τέσσερις μοναχοί διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό στη Μονή, όπου διαμένουν συνολικά 110 άτομα. Μάλιστα, οι τρεις από τους τέσσερις μοναχούς κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, όλοι όσοι διαμένουν στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου είναι ανεμβολίαστοι, ενώ συμπτώματα κορονοϊού εμφανίζουν και άλλοι μοναχοί.

Πηγές από το Άγιον Όρος υποστηρίζουν ότι η διασπορά ξεκίνησε όταν ένας μοναχός βγήκε για ψώνια εκτός της Αθωνικής Πολιτείας και όταν γύρισε εμφάνισε τα συμπτώματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 8
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
6