Πολιτική

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Λευτέρης Οικονόμου στο Live News: Μηδενική ανοχή σε ακραίες συμπεριφορές

Μήνυμα για τα σοβαρά επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης έστειλε ο Λευτέρης Οικονόμου. Μέσω του MEGA και της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθαρίζει ότι δεν γίνεται αποδεκτή καμία ανοχή σε τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές.

Σχετικά με τα αιματηρά γεγονότα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκης ο Λευτέρης Οικονόμου ξεκαθάρισε στο Live News, πως το σχολείο την ώρα των επεισοδίων, ήταν σε λειτουργία και όχι υπό κατάληψη.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως η ελληνική αστυνομία τήρησε ανάλογη στάση και με ψυχραιμία και σύνεση αντιμετώπισε την κατάσταση, σε συνεργασία και με εκπαιδευτικούς.

Επιπλέον, ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε πως σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές, 40 άτομα έχουν προσαχθεί έως τώρα και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Click4more: ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Μολότοφ, μαχαίρια, σουγιάδες και σιδερογροθιές μέσα στο σχολείο

Αυτό που ξεκαθάρισε, ωστόσο, ο κ. Οικονόμου ήταν πως το σχολείο την ώρα των επεισοδίων ήταν σε λειτουργία, όχι σε κατάληψη.

«Δεν θα επιδειχθεί ουδεμία ανοχή σε τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές», κατέληξε ο υφυπουργός.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Λευτέρη Οικονόμου στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221