Ελλάδα

Νίκος Παλαιοκώστας: Γιατί δεν αποφυλακίζεται απόψε ο διαβόητος βαρυποινίτης

Δεν θα αποφυλακιστεί τελικά απόψε ο Νίκος Παλαιοκώστας. Ο 61χρονος βαρυποινίτης μετράει ώρες μέχρι να διαβεί την πύλη εξόδου των φυλακών Αγίου Στεφάνου της Πάτρας.

Παρότι έχει ανακοινωθεί πως ο Νίκος Παλαιοκώστας βγαίνει από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, αυτό αποφασίστηκε να γίνει την Πέμπτη (07.10.2021), καθώς απόψε έπρεπε, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών για αιμοκάθαρση, σημειώνει το Tempo24.news.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη (06.10.2021), η αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει, μέσω των δικηγόρων του, ο διαβόητος βαρυποινίτης, έγινε ομόφωνα δεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ο 61χρονος διαβόητος ληστής τραπεζών και απαγωγέας του μεγαλοβιομήχανου Αλέξανδρου Χαΐτογλου, θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ’ οίκον στα Τρίκαλα, αλλά, παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα εξόδου δύο φορές την εβδομάδα.

Palaiokostas asthenoforo tempo

Στο σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κοζάνης γίνεται αναφορά στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (σ.σ. οξεία νεφρική ανεπάρκεια και ανεπανόρθωτη βλάβη στην ωχρά κηλίδα), αλλά και στην «κόσμια» συμπεριφορά του στα 16 χρόνια κράτησης στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Click4more: Αποφυλακίζεται ο διαβόητος βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας – Τι είπαν οι δικηγόροι του στο newsit.gr

Μέχρι σήμερα, ο Νίκος Παλαιοκώστας βρισκόταν κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, ενώ είχε καταδικαστεί σε ποινή 197 ετών και 376 μηνών για σωρεία αδικημάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Το τηλεφώνημα του ανιψιού του 68χρονου στον εργοδότη του 22χρονου κατηγορούμενου ως συνεργού
«Δεν έφερε όπλο και δεν πυροβόλησε», λέει ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του διπλού εγκλήματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ανιψιού του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
Οι δύο κατηγορούμενοι της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Αλλάζουν τα δεδομένα στη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα με την επιφανειακά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία
Η νέα τεχνική αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που διασφαλίζει υψηλής ποιότητας θεραπεία για ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα σε αρχικά στάδια, με μεγάλη ακρίβεια και με λιγότερες παρενέργειες στους υγιείς ιστούς
istock
Στο κάδρο λευκό αυτοκίνητο που βρισκόταν κοντά στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα - Η σύνδεση με την επίθεση με αεροβόλο στον 68χρονο
Το συγκεκριμένο όχημα ήταν κοντά στο σπίτι του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ την ημέρα που δέχτηκε επίθεση με αεροβόλο στις 7 Σεπτεμβρίου και την οποία έχει αναλάβει ο 22χρονος όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς
68χρονος