Ελλάδα

Διάρρηξη σε φαρμακείο: Έσπασαν τη τζαμαρία με φρεάτιο, αστυνομικός βγήκε και πυροβολούσε

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (01.11.2021) σε γειτονιά στον Άγιο Δημήτριο, όταν διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν σε φαρμακείο και εκτός υπηρεσίας αστυνομικός που τους είδε, άρχισε να πυροβολεί!

Όλα έγιναν όταν ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην ΟΠΚΕ, άκουσε φασαρία έξω από το σπίτι του, στον Άγιο Δημήτριο και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Είδε διαρρήκτες να παίρνουν το καπάκι από ένα φρεάτιο και να το ρίχνουν στην τζαμαρία του φαρμακείου για να το σπάσουν.

Ο αστυνομικός άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των διαρρηκτών, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές και έριξε αρκετές σφαίρες, πριν οι δράστες τραπούν σε φυγή.

agiosdimitrios farmakeio agiosdimitrios farmakeio

Μιλώντας στο newsit.gr, ο φαρμακοποιός τόνισε πως εκείνον τον ειδοποίησαν μέσα στη νύχτα από την εταιρία security.

«Έφτασα όσο πιο γρήγορα γινόταν στον χώρο του φαρμακείου και διαπίστωσα την σπασμένη τζαμαρία και τα κατεστραμμένα ρολά. Απέξω ήταν αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν καταγράψει το συμβάν και προχωρήσαμε μετά στην υπόλοιπη διαδικασία, έλεγχο του χώρου και καταθέσεις από εμένα» περιγράφει στο newsit.gr ο φαρμακοποιός.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του αστυνομικού που άνοιξε πυρ κατά των διαρρηκτών. Το όπλο του θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί πόσες φορές πυροβόλησε.

agiosdimitrios farmakeio

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αθωώθηκε στο Εφετείο Θεσσαλονίκης μητέρα την οποία κατήγγειλαν τα παιδιά της για βασανιστήρια - Είχαν καταθέσει ψέματα στο δικαστήριο
Είχαν καταγγείλει ότι δέχονταν χτυπήματα με σκουπόξυλο και πλάστη από την μητέρα τους, όπως επίσης ότι τα βασάνιζε για να τα τιμωρήσει
Δικαστική αίθουσα
Προφυλακίστηκε ο 24χρονος για τη δολοφονία του 37χρονου στο Περιστέρι - «Ήταν η κακιά στιγμή»
Στην απολογία του, ενώπιον του ανακριτη, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διαφωνήσει με το θύμα δύο μέρες πριν και πως εκείνο το βράδυ είχε πάει να τον βρει για να λύσουν τη διαφορά
Η στιγμή που φτάνει το περιπολικό στον τόπο του εγκλήματος και ξεκινάει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη 8