Media

Μάκης Δελαπόρτας: «Aναπόφευκτος ο χωρισμός της Αλίκης και του Δημήτρη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τους αείμνηστους πρωταγωνιστές, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Τόσο για το θρυλικό σίριαλ Ρετιρέ όσο και για το δημοφιλές ζευγάρι μίλησε, μέσα σε όλα, ο Μάκης Δελαπόρτας στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού.

Τελικά Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ ήταν ένας τεράστιος έρωτας που έληξε άδοξα; Την αγάπησε όσο τον αγάπησε πιστεύετε;

Ήταν μια πολύ περίεργη σχέση, δύο πολύ σπουδαίων σταρ, που τους ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε ισορροπία. Ήταν μοιραίος και αναπόφευκτος ο χωρισμός τους. Τους έζησα και τους δύο και έχω να θυμάμαι πολύ όμορφα πράγματα. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπήθηκαν βαθιά, με πάθος και είχα και έναν ανταγωνισμό μεταξύ τους, που μόνο δημιουργικό θα τον έλεγα.

Ρετιρέ, ίσως η πιο διαχρονική σειρά. Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

Έχει τη σφραγίδα του Γιάννη Δαλιανίδη, που ό,τι υπέγραφε, γίνονταν διαχρονικό και αποκτούσε αξία. Έτσι έγινε και με το «Ρετιρέ», που παίζεται ακόμα τριάντα χρόνια μετά. Δεν περίμενα ο Άλκης που υποδυόμουν, να αγαπηθεί τόσο πολύ. Είναι μια άλλη τηλεοπτική οικογένεια αυτή, που είναι αγαπημένο μου κομμάτι. Κάναμε όλοι πολλή παρέα τότε μεταξύ μας. Με τον Δαλιανίδη κάναμε καθημερινή παρέα και ήμασταν μέχρι το τέλος μαζί. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και έμαθα από αυτόν πάρα πολλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελεονώρα Μελέτη: Για πολλούς πολιτικούς είμαι η «πρωινατζού», νιώθω αμηχανία όταν πρέπει να σχολιάσω την Καρυστιανού
«Είχα δύο προσεγγίσεις για την τηλεόραση, ακριβώς επειδή δεν είναι δεδομένη η θέση του ευρωβουλευτή, θα ξαναέκανα τηλεόραση», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη