Ελλάδα

Πατήσια: Ληστεία σε 90 δευτερόλεπτα

Οι δύο διαρρήκτες στα Πατησιά, κατάφεραν να αρπάξουν 10.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από φούρνο της περιοχής, μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του MEGA, δυο άτομα μπαίνουν στο φούρνο, στην οδό Αγίας Λαύρας στα Κάτω Πατήσια, φορώντας μάσκες και προσποιούνται τους πελάτες. Κκατευθύνονται προς το σημείο οπού υπάρχουν οι σκάλες που οδηγούν στο πάνω όροφο, εκεί που βρίσκεται το γραφείο της επιχείρησης.

Οι δυο διαρρήκτες, που είναι πολύ πιθανόν να είχαν ξαναπάει στο παρελθόν στον συγκεκριμένο φούρνο και να γνώριζαν πολύ καλά το χώρο, έσπασαν την πόρτα του γραφείου και σε 90 δευτερόλεπτα άρπαξαν 10.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Χωρίς να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους οι δυο διαρρήκτες έφυγαν από την επιχείρηση με αργό βηματισμό με σκοπό να μην κινήσουν τις υποψίες και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής.

Δεύτερη στο στόχαστρο δραστών

Πριν από λίγους μήνες άλλοι δράστες είχαν μπει στο κατάστημα και είχαν ληστέψει την υπάλληλο αφαιρώντας την ταμειακή μηχανή.

Οι αρχές θεωρούν πως οι δυο διαρρήκτες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 19