Ελλάδα

Πατήσια: Ληστεία σε 90 δευτερόλεπτα

Οι δύο διαρρήκτες στα Πατησιά, κατάφεραν να αρπάξουν 10.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από φούρνο της περιοχής, μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του MEGA, δυο άτομα μπαίνουν στο φούρνο, στην οδό Αγίας Λαύρας στα Κάτω Πατήσια, φορώντας μάσκες και προσποιούνται τους πελάτες. Κκατευθύνονται προς το σημείο οπού υπάρχουν οι σκάλες που οδηγούν στο πάνω όροφο, εκεί που βρίσκεται το γραφείο της επιχείρησης.

Οι δυο διαρρήκτες, που είναι πολύ πιθανόν να είχαν ξαναπάει στο παρελθόν στον συγκεκριμένο φούρνο και να γνώριζαν πολύ καλά το χώρο, έσπασαν την πόρτα του γραφείου και σε 90 δευτερόλεπτα άρπαξαν 10.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Χωρίς να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους οι δυο διαρρήκτες έφυγαν από την επιχείρηση με αργό βηματισμό με σκοπό να μην κινήσουν τις υποψίες και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής.

Δεύτερη στο στόχαστρο δραστών

Πριν από λίγους μήνες άλλοι δράστες είχαν μπει στο κατάστημα και είχαν ληστέψει την υπάλληλο αφαιρώντας την ταμειακή μηχανή.

Οι αρχές θεωρούν πως οι δυο διαρρήκτες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος των 5 συλληφθέντων για τις «κομπίνες» στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά – Κατασχέθηκαν σχεδόν 6 εκ. ευρώ
Ασκήθηκε σε βάρος τους, ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση, κατ´ εξακολούθηση σε βάρος των συμφερόντων της ευρωπαϊκής Ένωσης και του ελληνικού δημοσίου, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και λαθρεμπορία
ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ, ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΠΕΡΑΜΑ