Ελλάδα

Η άγνωστη σπηλιά του Δράκου που τη μαγευτική θέα και τη δύσκολη πρόσβαση

Υπάρχουν πολλά μέρη στην Ελλάδα τα οποία όχι μόνο δεν έχουμε επισκεφθεί αλλά ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε καν την ύπαρξη τους.

Κάποια από αυτά είναι ούτως ή άλλως δυσπρόσιτα αλλά παρουσιάζουν ενδιαφέρον και αξίζει να τα γνωρίσουμε ακόμη και μέσα από εικόνες.

Ένα από αυτά είναι και η άγνωστη στους περισσότερους σπηλιά του Δράκου. Μια σπηλιά που βρίσκεται στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στη Χίο σε ένα πολύ απόκρημνο και δυσπρόσιτο μέρος.

Φυσικά έχει τη δική του ιστορία αλλά και μια μοναδική θέα που ανταμείβει όσους καταφέρνουν να φτάσουν εκεί.

Ο Δρακοντόσπηλος είναι ένα ξεχωριστό δημιούργημα της φύσης.

Ο Δρακοντόσπηλος βρίσκεται σε υψόμετρο 700 περίπου μέτρων, πάνω από το χωριό Καρυές της Χίου. Είναι στην πραγματικότητα ένα μικρό και οριζόντιο σπήλαιο το οποίο έχει ένα μικρό φυσικό άνοιγμα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Ιωάννα Τούνη απαντά για τη σύλληψή της με δάκρυα στα μάτια: «Διασύρθηκα για 9 χρόνια και οδηγήθηκα στο τμήμα επειδή μίλησα»
Με ένα επτάλεπτο βίντεο στο Instagram, περιέγραψε τη νέα περιπέτεια που βίωσε λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη των δύο κατηγορουμένων για το revenge porn βίντεό της
Ιωάννα τούνη
Δίκη για τα Τέμπη: Στις 27 Απριλίου η επόμενη συνεδρίαση – Καταγγελίες για αλλοίωση στοιχείων και φόβοι για καθυστερήσεις
Το Ελληνικό Δημόσιο στέκεται απέναντι στους 36 κατηγορούμενους - Υπό δρακόντεια μέτρα και αναφορές για νέα αποκαλυπτικά στοιχεία συνεχίστηκε η διαδικασία
Δίκη για Τέμπη
Πλακιάς για τα βίντεο στα Τέμπη: «Αφού πάει κουβά το αφήγημα του φορτίου, λένε πόσο κρίσιμα είναι για το μπάζωμα»
«Δεν βρήκαν φορτίο ούτε εύφλεκτο υλικό, βρήκαν υλικό που συσχετίζεται με την διαμόρφωση του χώρου τις πρώτες ώρες μετά την σύγκρουση» λέει ο Νίκος Πλακιάς
Νίκος Πλακιάς 21