Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο: Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου η κλήρωση

Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο: Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου η κλήρωση

Όσες γιορτές κι αν περάσουν το Λαϊκό Λαχείο είναι σταθερή αξία. Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Χριστουγεννιάτικο λαχείο.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πιο λαμπερά, με την Ειδική Χριστουγεννιάτικη Κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου. Το Νέο Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό κυκλοφoρεί με μεγάλο έπαθλο 1.500.000 € εγγυημένα, για το μεγάλο τυχερό των εορτών!

Ο λαχνός της Ειδικής Χριστουγεννιάτικης Κλήρωσης κοστίζει όσο ένα κανονικό Λαϊκό, δηλαδή 10€ η πεντάδα / 2€ το τεμάχιο!

Επιπλέον του μεγάλου εγγυημένου επάθλου του 1.500.000€, το παιχνίδι θα προσφέρει:

  • 1.000 € στους λαχνούς που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές,
  • 100 € – 200 € στους 119 λαχνούς που προκύπτουν αυτόματα από τον πρώτο λαχνό κλήρωσης,
  • 5 € σε όλους τους αριθμούς που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του πρώτου κληρωθέντα λαχνού.

Η Κλήρωση της 3ης Ειδικής Έκδοσης του Λαϊκού Λαχείου θα διενεργηθεί δημόσια, με ευθύνη της πενταμελούς Επιτροπής Κλήρωσης Κρατικών Λαχείων, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 στο Studio ΚΑΠΠΑ, στη θέση Γιαλός στα Σπάτα Αττικής και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube στις 19:00.

Η Επιτροπή έχει απαρτία εφόσον παρίστανται τουλάχιστον τρία (3) μέλη. Με απόφαση της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. που κοινοποιείται στην ΕΕΕΠ και ανακοινώνεται δημόσια, για ειδικούς λόγους ή λόγους ανωτέρας βίας, είναι δυνατή η μετάθεση ή η ματαίωση της Κλήρωσης.

Σε περίπτωση ματαίωσης μιας Κλήρωσης, η Ελληνικά Λαχεία, σύμφωνα με τον Ειδικό Κανονισμό, δύναται να αποδώσει στον παίκτη το ποσό που κατέβαλε για την αγορά τους. Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ σε εξαιρετικές περιπτώσεις υποχρεούται να προβεί σε ακύρωση Λαχνών ή Τεμαχίων.

Στην περίπτωση αυτή προβαίνει σε Δημόσια Ανακοίνωση (ανάρτηση στην ιστοσελίδα της) της ακύρωσης και των αναγνωριστικών στοιχείων των ακυρωμένων Λαχνών ή Τεμαχίων και αποσύρει τους άκυρους Λαχνούς ή Στοιχεία που τυχόν έχουν διατεθεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις