Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ: 1.000.000 ευρώ απόψε και ΤΖΟΚΕΡ Stars με πολλές εκπλήξεις και δώρα

Τρεις τυχερούς 5άρηδες που κέρδισαν από 21.029 ευρώ ο καθένας ανέδειξε η πρώτη κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ της χρονιάς, την περασμένη Κυριακή. Ο ένας από αυτός, που είχε παίξει ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά, διεκδικεί παράλληλα και απίθανα δώρα μέσα από τα ΤΖΟΚΕΡ Stars.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, μέσω του οποίου οι online παίκτες μαζεύουν αστέρια και μπαίνουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύουν τόσο περισσότερες συμμετοχές έχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars που θα διαρκέσουν έως τις 16 Ιανουαρίου. Επιπλέον, θα πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα super δώρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου.

Για τα  ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όσοι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, στις 22:00, που αναμένεται να μοιράσει 1.000.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, με δυνατότητα και για διαδικτυακή συμμετοχή.

Από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, μπαίνουν στο λογαριασμό του στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν και με επιβεβαιωτικό email.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
19χρονος και 17χρονη τα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος στην Πάτρα - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητό τους
Ο 19χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και η 17χρονη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα
35
Γιος δολοφόνησε τον πατέρα του στη Γλυφάδα και τον έβαλε σε πορτμπαγκάζ - Είχε σκοτώσει τη μητέρα του το 2014
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ένας άνδρας δολοφόνησε με μαχαίρι τον πατέρα του και τον μετέφερε στο αυτοκίνητο - Ο 46χρονος πριν 12 χρόνια είχε δολοφονήσει και τη μητέρα του στο μπάνιο του σπιτιού τους
Μέσα στο πορτμπαγκάζ αυτού του αυτοκινήτου βρέθηκε το πτώμα του πατέρα στη Γλυφάδα
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
101
Τρία διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας θα χτυπήσουν τη χώρα – Έρχονται βροχές και ισχυροί άνεμοι
Όπως αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς τη Δευτέρα τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ισχυρά κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο, με αυξημένο κίνδυνο τοπικά έντονων βροχοπτώσεων
άνθρωπος με ομπρέλα