Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Νέα επιδείνωση διαρκείας με χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους

Ραγδαία μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Παρασκευής (7.1.2022) αφήνοντας πίσω του το ανοιξιάτικο σκηνικό. Σύμφωνα με την πρόγνωση από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου πλέον ο καιρός παίρνει και πάλι τα χειμερινά χαρακτηριστικά του. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η πρόγνωση του καιρού του Meteo, αναφέρει πως η κακοκαιρία θα επηρεάσει τη χώρα τουλάχιστον για μια εβδομάδα ενώ συνδέεται με διαδοχικά βαρομετρικά συστήματα που θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας. 

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, θα υπάρχει σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Στο βίντεο παρουσιάζεται η πορεία της βροχής καθώς και του ανέμου από το πρωί της Παρασκευής έως το βράδυ της Τρίτης (11.1.2022). 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βροχερή παραμονή και Χριστούγεννα με μπόρες - Οι περιοχές που θα βραχούν σίγουρα και τριήμερη πρόγνωση
Μάλιστα τα προγνωστικά δείχνουν ακόμη και χιόνια για την Πρωτοχρονιά, με τον Γιάννη Καλλιάνο να τονίζει ωστόσο, ότι έχουμε μπροστά μας πολλές μέρες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές στην Αττική και καταιγίδες σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια αφού θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 και τοπικά στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18 με 19 βαθμούς
καιρός