Ελλάδα

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: «Έτσι σώσαμε την σύζυγό του από το φλεγόμενο αυτοκίνητο»

Βούτηξε μέσα στη φωτιά για να σώσει τον φίλο του και την γυναίκα του. Δυστυχώς, κατάφερε να σώσει μόνο τον έναν από τους δύο. Ο Γιώργος, ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια του, συγκλονίζει περιγράφοντας εκείνες τις φρικτές στιγμές.

Μιλώντας στην εκπομπή TLIVE, είπε: «Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο. Για να βρεις το χερούλι από μέσα, ήταν πολύ δύσκολο, χρειαζόταν τύχη και το ήθελε και ο Θεός. Έβγαλα την Αθηνά και στη συνέχεια πήγα να βγάλω τον Τζώρτζη».

Μαζί με ακόμα έναν φίλο του, τον Ανέστη, ακολουθούσαν το αυτοκίνητο που Μονογυιού και όταν είδαν μπροστά τους τις φρικτές εικόνες, δε δίστασαν ούτε στιγμή να πέσουν στη φωτιά.

«Αυτός που τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο είναι ο Ανέστης. Μαζί ακολουθούσαμε τον Τζώρτζη από την ώρα που παρέλαβε το αυτοκίνητο. Μόλις είδε την σύζυγό του έξω από το αυτοκίνητο, έτρεξε να πάει να βγάλει τον Τζώρτζη, από τη μεριά του που φλέγεται και φαίνεται και στο βίντεο. Την ίδια ώρα εγώ προσπαθώ να λύσω τη ζώνη ασφαλείας του Μονογυιού . Δεν ανοίγει. Τον τραβάω από τη μπλούζα, φωνάζω των Ανέστη να τον βγάλουμε. Μαγκώνει το παντελόνι του και τον βγάζουμε έξω».

Διαψεύδει τον Σταν, ότι βοήθησε την γυναίκα να βγει

Μάλιστα, ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, διαψεύδει τον τραγουδιστή Σταν, ο οποίος έχει δηλώσει ότι βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού Αθηνάς και ότι εκείνη μιλούσε.

«Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν και δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Σταν δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο