Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης – Εμάνουελ Μακρόν: Διάλογος στο twitter για τα Rafale

«Διάλογο» με tweet είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αναφορικά με τα Rafale.

«Σε ευχαριστώ αγαπητέ Κυριάκο γι’ αυτή την εμπιστοσύνη προς τη Γαλλία και τη ναυαρχίδα της αεροναυπηγικής (βιομηχανίας) της, προς την Ευρώπη της κοινής άμυνας την οποία αρχίζουμε να οικοδομούμε» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, παραθέτοντας ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε γράψει στο λογαριασμό του στο Twitter: «Αυτή είναι η επόμενη γενιά αεροσκαφών, για ένα μελλοντικό όραμα της Ευρωπαϊκής Άμυνας, και ένα νέο κεφάλαιο στην περιφερειακή ικανότητα της Ελλάδας» ευχαριστώντας παράλληλα, τον πρόεδρο της Γαλλίας για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας. «Ευχαριστώ τον φίλο μου Εμανουέλ Μακρόν που με βοήθησε να ενισχύσω τη στρατηγική μας συνεργασία», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος νέος αντιπρόεδρος στη Βουλή με 255 ψήφους – «Στο πρόσωπό μου τιμήθηκε η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία»
Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την αποστολή, γιατί πιστεύω βαθιά ότι η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου είναι η καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις
Κουκουλόπουλος και Ανδρουλάκης