Media

Βαλέρια Κουρούπη: Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε

«Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας», λέει η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» για τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την κακοκαιρία «Ελπίς».

«Τα Μεσόγεια κυριολεκτικά χτυπήθηκαν αλύπητα από την κακοκαιρία. Είχαμε πάρα πολύ χιόνι, δεν τα βάζουμε με τον καιρό, δεν ζούμε στο Ντουμπάι, αλλά στην Ελλάδα. Δεν είχαμε φως, ευτυχώς είχαμε τζάκι και ήμασταν όλοι εκεί μπροστά.

Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας. Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε και όταν φυσάει, όταν έχει καύσωνα ή χιόνια δεν έχουμε ρεύμα», είπε αρχικά η Βαλέτια Κουρούπη.

«Το εκχιονιστικό πέρασε μετά από τρεις μέρες, γιατί μέχρι τότε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τον οικισμό» πρόσθεσε επίσης η Βαλέρια Κουρούπη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
MasterChef 2025: Απόψε ο τρίτος και τελευταίος ημιτελικός για να μάθουμε τους δύο φιναλίστ του τελικού
Με βασικό υλικό το κουνουπίδι, ο Βασίλης, ο Λευτέρης και ο Νέστορας θα πρέπει να παρουσιάσουν στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τρία πιάτα: ορεκτικό, κυρίως, και γλυκό
Από αριστερά προς δεξιά, ο Λευτέρης, ο Βασίλης και ο Νέστορας στη μάχη για τα δύο εισιτήρια του τελικού