Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη των δραστών οι Αρχές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Άρη -στη Θεσσαλονίκη– και οι Αρχές φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρουν.

Κοντά στα ίχνη των δολοφόνων του 19χρονου Άλκη φαίνεται πως είναι οι αρχές, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη σε βίντεο την πορεία των δύο ύποπτων οχημάτων, τόσο κατά την προσέγγιση στο σημείο της δολοφονίας, όσο και κατά τη διαφυγή τους ενώ φαίνεται πως έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες τους.

Παράλληλα, στην τράπεζα δεδομένων της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν αντιπαραβάλλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους.

Στην κατοχή των Αρχών βρίσκεται και το “δρεπάνι” από το οποίο κόπηκε η μηριαία αρτηρία του 19χρονου (απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται εάν χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες).

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Άλκης -πέρα από το σοβαρότατο τραύμα στο μηρό- έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα βάναυσα χτυπήματα που επέφεραν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Το φονικό, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, έγινε στις λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Θεοδ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη. Οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα όταν πλησίασαν την παρέα των νεαρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις πριν εξαπολύσουν την επίθεση. Εκτός από τον 19χρονο που έπεσε νεκρός, τραυματίστηκαν ευτυχώς όχι σοβαρά δύο φίλοι του, ένας ακόμη 19χρονος κι ένας 20χρονος που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύονται. Ο άτυχος 19χρονος, φοιτητής στο ΑΠΘ, φαίνεται να εκλιπαρούσε τους δράστες να σταματήσουν τα χτυπήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1