Media

Βασίλης Χαλακατεβάκης για Απαράδεκτους: Τα τρία πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει καλά και υπήρχε μεγάλη γκρίνια

Όσα είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης για την εποχή των Απαράδεκτων, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη

Αναδρομή στην εποχή των Απαράδεκτων έκανε ο ηθοποιός, Βασίλης Χαλακατεβάκης μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Όλα τα γυρίσματα που κάναμε ήταν αστεία, με την έννοια πως υπήρχε μια αθωότητα. Όλο το πράγμα ήταν αθώο, ελαφρύ και όμορφο.

Με τα περισσότερα παιδιά ήμασταν και στην παράσταση μαζί οπότε είχαμε μια συνεχή επαφή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Επίσης, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης πρόδωσε πως «η πραγματική πολυκατοικία που ζούσαν οι Απαράδεκτοι ήταν κοντά στο γραφείο μου.

Πολύς κόσμος νόμιζε ότι βρισκόταν όντως στην οδό Αδάμαντος και έψαχναν να την βρουν. Τα εσωτερικά γυρίσματα βέβαια ήταν στο στούντιο Άλφα».

«Θυμάμαι μια λεπτομέρεια για την σειρά. Τα τρία πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει τόσο καλά και υπήρχε μεγάλη γκρίνια. Από το τέταρτο επεισόδιο όμως και μετά έγινε ο κακός χαμός»

«Είχε συζητηθεί κατ’ επανάληψη να επιστρέψει η σειρά αλλά νομίζω πως, όχι μόνο η Δήμητρα αλλά όλοι μας, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε από τη στιγμή που υπήρχε η απώλεια του Βλάση.

Οι απαράδεκτοι ήταν η συγκεκριμένη ομάδα, χωρίς όλα τα μέλη δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άρτεμη Μοναχογιού: «Έπαθα την πλάκα μου μαζί σου, θα αγόραζα τις σερβιέτες μόνο για σένα»
Η επιχειρηματίας που ξεχώρισε με την εμφάνισή της στο «Dragons Den» μίλησε για το όραμά της και για τους λόγους που δημιούργησε τη δική της εταιρεία σερβιετών
Άρτεμις Μοναχογιού / Γρηγόρης Αρναούτογλου
3
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»
Από την βραβευμένη με Emmy®, Maximum Effort, του Ryan Reynolds, και τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA Wildstar Films, η σειρά «ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ» αποκαλύπτει πώς οι αφανείς ήρωες της φύσης κρύβουν μερικά από τα πιο έξυπνα κόλπα επιβίωσης
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»