Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Μάχη» στο twitter μεταξύ της Ρωσικής και της Γερμανικής πρεσβείας στη Νότιο Αφρική

Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη, η Ρωσία επιμένει πως η εισβολή γίνεται για να πολεμήσει το ναζισμό και για “την ειρήνη” στο Ντονμπάς.

Τέτοιου είδους tweet ήταν και αυτό που έκανε η Ρωσική πρεσβεία στην Νότιο Αφρική, η οποία υποστήριξε πως έχει λάβει μηνύματα υποστήριξης από πολλούς πολίτες και οργανισμούς, αναφέροντας πως η Μόσχα πολεμά το ναζισμό ξανά, 80 χρόνια μετά.

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η «μάχη», αφού η Γερμανική πρεσβεία απάντηση στο tweet, λέγοντας πως αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία δεν είναι μάχη κατά του ναζισμού, αλλά σφαγιασμός αμάχων και παιδιών. 

Τονίζει πως είναι λυπηρό κάποιος να ασπάζεται τα όσα λέει η Ρωσία, ενώ σε μια δόση μαύρου και πικρού χίούμορ σημειώνει πως η Γερμανία είναι… ειδική στο ναζισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σαφές προβάδισμα για τον Έντι Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία - Εξασφαλίζει και 4η θητεία στην πρωθυπουργία
Οι ψήφοι που προέρχονται από την Ελλάδα δεν μετρούνται προς το παρόν, καθώς, με απόφαση του Κρατικού Εκλογικού Επιτρόπου Ilirjan Celibashi, τέθηκαν προσωρινά εκτός καταμέτρησης
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα
Το Ισραήλ θα συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
«Οι τυχόν διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν «υπό τα πυρά (…) μέχρι την επίτευξη όλων των πολεμικών στόχων» του Ισραήλ ανακοινώθηκε από το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ένα ισραηλινό τανκ κάνει ελιγμούς στη Γάζα