Media

Κάρμεν Ρουγγέρη: Έχω αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από συναδέλφους

Από καρδιάς μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον ανταγωνισμό.

Στα εμπόδια που συνάντησε στην καλλιτεχνική της διαδρομή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Κάρμεν Ρουγγέρη μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού.

Έχετε μια σπουδαία καριέρα. Συναντήσατε εμπόδια στην πορεία της;

Συνάντησα εμπόδια στην καριέρα μου, βέβαια. Όσο ανέβαινα και έκανα επιτυχίες, άρχισα να ενοχλώ κάποιους. Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο και κάποια στιγμή μου ειπώθηκε ότι τους έχω καπελώσει όλους. Το ίδιο έγινε και στη Λυρική Σκηνή.

Ανταγωνισμό από συναδέλφους έχετε αντιμετωπίσει;

Έχω αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό από συναδέλφους. Έλεγαν ότι αυτό που κάνω είναι μόδα και θα περάσει ή ρωτούσαν τον κόσμο γιατί έρχονται μόνο σε εμένα και άλλα πολλά. Ωστόσο, δεν ασχολούμαι. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι ο κόσμος με τιμάει και τον τιμάω κι εγώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2026: Δύο ημιτελικοί πριν τον εθνικό τελικό – Οι ριζικές αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ
Για την ανάδειξη του εκπροσώπου και του τραγουδιού που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία τον Μάιο του 2026, για τον τελικό της Eurovision, θα διαγωνιστούν συνολικά έως και 28 τραγούδια σε δύο ημιτελικούς
Eurovision