Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Άνοιξε το myCar – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σε λειτουργία έχει τεθεί η δυνατότητα καταβολής των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα για όσους έχουν προχωρήσει σε άρση ακινησίας των οχημάτων, που φέτος υπολογίζονται στα 130.000.

Οι δηλώσεις της άρσης ακινησίας και η πληρωμή των αναλογικών τελών θα γίνεται μέσω της υπηρεσίας myCar της ΑΑΔΕ, για εκείνους που έχουν κάνει ηλεκτρονικά τη δήλωση ακινησίας.

Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αφορά στο ότι η πληρωμή αφορά μόνο τους μήνες που θα τεθεί σε κυκλοφορία το όχημα, χωρίς το «πέναλτι» που προβλεπόταν.

Με τους κωδικούς TAXISnet, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα μπαίνουν στην πλατφόρμα θα επιλέγουν το όχημα που είναι σε ψηφιακή ακινησία και θα πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας για τους μήνες που θέλουν. Στη συνέχεια θα γίνεται online έλεγχος εάν το όχημα είναι ασφαλισμένο και στο τέλος θα υποβάλλεται το αίτημα για άρση της ακινησίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι 8 περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες - Ιδανικές για μπάνιο οι ζεστές θάλασσες - Ο καιρός του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος
Θερμότερες κατά 2 με 3 βαθμούς οι ελληνικές θάλασσες από τις φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες - Ο υδράργυρος συνεχίζει την ανηφόρα έως και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος
Η ζέστη στέλνει κόσμο στις παραλίες
Στη φυλακή ο νταής που τα «έσπασε» σε σούπερ μάρκετ στη Στυλίδα και χτύπησε υπαλλήλους και αστυνομικούς
Έσπασε το πλέξι γκλας από το ταμείο, ξήλωσε το ξύλινο διαχωριστικό το οποίο και χρησιμοποίησε ως όπλο για να χτυπήσει στα χέρια και στο κεφάλι τους υπαλλήλους
Περιπολικό 3