Ελλάδα

Η Καίτη Γκρέυ κατέρρευσε όταν έμαθε πως ο γιος της έχει πεθάνει

Πέντε μήνες μετά το θάνατο του γιου της, Βασίλη Ηλιάδη, η Καίτη Γκρέυ φαίνεται πως ενημερώθηκε για την τραγική είδηση. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso οι δικοί της άνθρωποι δεν την είχαν ενημερώσει για το θάνατο του γιου της, καθώς δεν ήξεραν αν η υγεία της Καίτης Γκρέυ θα το αντέξει. 

Η μοναδική Καίτη Γκρέυ περίμενε εδώ και πέντε μήνες τον γιο της να την επισκεφτεί αλλά μάταια. Ο δεύτερος γιος της κατάφερε να της πει πρόσφατα: «Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις». 

Η ίδια είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη και στις δυο βιογραφίες που εκδόθηκαν για τη ζωή της, η ίδια μιλούσε για τα βάσανα που πέρασε για να τον κρατήσει στη ζωή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διακόπτεται σταδιακά η ύδρευση στις Βούτες, 20 αυτοψίες σε πηγάδια - Πώς γίνεται η «αφυδάτωση» της περιοχής για να αντιμετωπιστούν οι ρωγμές
Για τρίτη ημέρα το φαινόμενο των ρηγματώσεων δείχνει στάσιμο - Σε εφαρμογή τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη την Πρωτομαγιά
Βούτες Ηρακλείου