Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το Twitter την αποθεώνει – «Είσαι πανέμορφη»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που τον Μάιο του 2020 δέχτηκε αναίτια επίθεση με βιτριόλι, βρήκε το θάρρος και βγήκε για πρώτη φορά on camera χωρίς την ειδική μάσκα της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, δίνοντας παράλληλα μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης και έκτοτε οι χρήστες του Twitter έχουν υποκλιθεί στο πηγαίο θάρρος και στη θετική ματιά της Ιωάννας. 

Η ίδια στη συνέντευξή της, μάλιστα, τόνισε πως μετά από δεκάδες χειρουργεία αισθάνεται πλέον όμορφη: «Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα, πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Νιώθω ότι είμαι όμορφη με κοιτάζω και λέω είμαι όμορφη. Η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εικόνα την εξωτερική έχει να κάνει με το πως νιώθω έχει να κάνει με την αγάπη που παίρνω καθημερινά από τους δικούς μου και έτσι έχω ξαναχτίσει όλο αυτό το συναίσθημα και την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά που νιώθω πραγματικά μέσα μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Οι χρήστες του Twitter αναγνώρισαν το μεγαλείο ψυχής της Ιωάννας και την αποθέωσαν:

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη Φιλιππίδη: Την Παρασκευή και τη Δευτέρα η απολογία του ηθοποιού – Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης εφέτη
Ο συνήγορος υπεράσπισης της πρώτης καταγγέλλουσας Ζαχαρίας Σαλούστρος ζήτησε την πρόοδο της δίκης και την απόρριψη των αιτημάτων για διακοπή ή και αναβολή της ακροαματικής διαδικασίας
Πέτρος Φιλιππίδης
Με τραύμα στο μάτι ο 19χρονος ψυκτικός από την έκρηξη στο νοσοκομείο Σερρών - Μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη
Ο 19χρονος πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης ψυγείων στο νοσοκομείο Σερρών μαζί με έναν 47χρονο συνάδελφό του, ο οποίος και έχει τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια
Πυροσβέστες
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
17