Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Κηφισίας – Μποτιλιάρισμα στο σημείο

Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29.4.2022) στη Λεωφόρο Κηφισίας όταν ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο, με τα οχήματα να κινούνται πολύ αργά.

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη γέφυρα κοντά στο φανάρι που συνδέονται η Λεωφόρος Κηφισίας με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος, γύρω στις 17.30 σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα. Το όχημα έχει απομακρυνθεί από το σημείο και η κυκλοφορία ομαλοποιείται σταδιακά.

Αυτήν την ώρα (18.20) υπάρχει εκτροπή κυκλοφορίας στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από ακινητοποιημένο όχημα στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου.

Η κίνηση στην περιοχή στις 18:25 της Παρασκευής (29/4):

kinisi kifisias

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κίνηση στους δρόμους: Ατελείωτο χάος σε Κηφισό και Μεσογείων λόγω τροχαίων – 30λεπτες καθυστερήσεις σε Αττική Οδό
Τα τροχαία στον Κηφισό σημειώθηκαν στο ρεύμα προς Πειραιά - Το πρώτο έγινε μεταξύ 3 αυτοκινήτων ενώ το δεύτερο μεταξύ 2 φορτηγών - Σύγκρουση οχημάτων και στη Μεσογείων
Αυτοκίνητα
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Υπόθεση Novartis: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον «Μάξιμο Σαράφη» και την «Αικατερίνη Κελέση»
Οκτώ χρόνια μετά τις καταγγελίες ότι δέκα Έλληνες πολιτικοί είχαν λάβει μίζες, οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis αναμένουν σήμερα την ετυμηγορία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών
Το λογότυπο της Novartis