Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κογκρέσο: Το παρατεταμένο χειροκρότημα και το «παράπονο» του πρωθυπουργού

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχθηκαν οι βουλευτές και γερουσιαστές των ΗΠΑ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Κογκρέσο.

Ο κ. Μητσοτάκης σε μια ιστορική ομιλία του στο Κογκρέσο αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα των μελών.

Η ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού περιλάμβανε ηχηρά μηνύματα τόσο για την τουρκική προκλητικότητα όσο και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πολλές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη οι βουλευτές στο Κογκρέσο χειροκροτούσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος εξέφρασε και ένα… παράπονο με χιουμοριστική διάθεση.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «Θα πρέπει να πω στους συναδέλφους μου ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν με χειροκροτούν τόσο» για να αποσπάσει και πάλι το ζεστό χειροκρότημα των μελών του Κογκρέσου.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Έλληνας πρωθυπουργός χειροκροτήθηκε συνολικά 11 φορές. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Πιεσμένος από την αντίδραση της κοινωνίας ανακοίνωσε περιορισμένες φοροαπαλλαγές
«Είναι φανερά πλέον ένας απερχόμενος και απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός. Και για αυτό απαιτείται άμεσα η παραίτηση του και πολιτική αλλαγή», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ»
ΣΥΡΙΖΑ 6
Κυριάκος Μητσοτάκης από ΔΕΘ για το ΕΣΥ: Αρνούμαι την «ντουντούκα» των εργατοπατέρων – 50 εκατ. ευρώ για τα καινοτόμα φάρμακα
Παράλληλα, κατακεραύνωσε όσους προκαλούν επεισόδια, όπως είπε, στα νοσοκομεία, προσφέροντας τη στήριξή του στον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 89ης ΔΕΘ 18